Emma

Gråa moln på min väderlek, var är min värdighet?
Jag bloggar för sällan. Men det finns inte alltför mycket nytt att säga. Privata grejer har blivit krångliga igen. Det känns nästan lika bra att bara lägga ner allt vad relationer heter. Och jag vet inte om jag berättade om lägenheten vi kollade på för två veckor sedan? Ja, det gick åt helvete med den också. Helt plötsligt bestämde dom nuvarande hyrsegästerna att dom inte tänkte flytta trots allt. Men två av oss var välkomna att flytta in tillsammans med dom! Vi är tre personer... Så en kan väl säga att jag är minst sagt frustrerad och trött. Skolan går väl helt okej i alla fall. Idag fick jag min feedback för våran första LPW assessment den här terminen. Antingen gillar dom mig inte eller så är jag bara helt enkelt inte tillräckligt show-ig och flashig och utåtriktad. Eller så hänger allt det där ihop. Kort sagt; ni märker hur bra mitt humör är just nu. Jag får i alla fall åka hem en sväng snart. Då blir det Tandsjöborg och snö och skotrar och hundar och grillat och pimpelfiske och lugn. Men innan dess; fler lektioner och fler prov.
 
Ur Emmas mobilgalleri:
 
Backing vocal-rep för Josefins end of term audition. The Killers. Battle Born.
 
Födelsedagstårtan som jag fick av mina fina klasskamrater på min födelsedag.
 
Secondhandbutiker är mitt guilty pleasure mer än vanligt.
 
Jag sa ju det. Guilty pleasure.
 
Dålig bild från i fredags när jag, Nate och Charlie var i Camden och såg ett band som Nate kände.
 
 
Tänkte avsluta med något snittsigt, men jag är inte riktigt på humör. Jag hör av mig om jag kommer på något.
 
Blond och svår, tjugoett år
Vi repade för fullt i Henrys fullpackade lägenhet förra torsdagen. Efter fredagens LPW assessment och lördagens samtal med diverse inblandade människor, så kan jag meddela att jag börjar må lite bättre igen.
 
Torsdag. LPW prep. Justin Timberlake - Rock Your Body.
 
Jag tänker inte gå in för djupt på vad som hände under festligheterna i helgen, men lita på mig när jag säger att det var väldans trivsamt; jag är så glad att alla dom här nya människorna har kommit in i mitt liv. Däremot kan jag berätta lite om provet vi hade i fredags. LPW. Live performance workshop. Valet stod mellan Locked Out Of Heaven och Rock Your Body. Den sistnämnad har inte riktigt kommit överens med mig. För det första så får killarna i klassen alltid en annan tonart när en låt inte riktigt passar dem. Får vi en annan tonart någon enstaka gång när låten inte passar en kvinnlig röst så bra? Nepp! Det kan du ju drömma om! För det andra så har låttexten en väldigt tydligt sexistisk ton och som den PK feminist jag är så har det här skavt, kan jag säga. Men när jag väl satt där, klockan nio på fredagsmorgonen och låtsades att jag älskade låten in order to ens kunna sjunga den alls, då kändes det ändå lite spännande. Jag tror det gick okej. Monitorerna och medhörningen borde uppgraderas rejält till den milda grad då en kan höra sig själv även det minsta, dock.
 
IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG. Tjugoett. Myndig överallt. Detta är första födelsedagen som jag inte vaknar hemma med att mamma kommer med frukost på sängen. Ja, det där lät bortskämt, men ska jag vara ärlig så vill jag egentligen bara träffa min mamma just nu. Frukost på sängen kan kvitta. Hon hade i alla fall skickat med en fin liten present till mig.
 
 
För två minuter sedan knackade det på dörren. Det var postbudet som hade en present till mig från min fina Linda hemma i Sverige!
 
 
Måste skynda mig iväg till skolan nu! Vi hörs!
 
Mitt minne är inte vad det varit
Det har varit lite rörigt ett tag. Rörigt och förvirrande och jobbigt och frustrerande. Hoppas på att det ger med sig snarast. Jag har funderat en del på det här med att följa sin magkänsla. Det gjorde jag denna helgen. Jag tänker inte gå in på detaljer eller ens varför, men jag hamnade i en situation som jag inte var bekväm med. Jag mådde rätt ut sagt illa och kände mig pressad till att stanna kvar i det scenariot jag befann mig i. Vet fortfarande inte om jag gjorde rätt val som tog ett steg ifrån hela den grejen och bara hoppade av. Alla säger till mig att jag gjorde rätt, men jag vet inte. Det är svårt. Jag kunde ha tänkt igenom saker och ting bättre innan, så hade jag sluppit hamna i den där situationen. Fast å andra sidan så är det alltd lätt att säga det efteråt. Hur som helst.
 
Jag minns inte exakt var och när och hur, men jag har lite bilder i mobilgalleriet från senaste veckan som jag vill dela med mig av till er, mina kära. Vi får se om jag kommer på just var, när och hur...
 
 
 
 
Jag, Josefin och Hanna spenderade några trevliga timmar i South Kensington / Gloucester Road på Zack's.
 
Rep och träning och övning.
 
 
Närvarade högaktningsfullt vid en masterclass i onsdags med bandet Halestorm på Under The Bridge. Lizzy pratade om att hon är introvert och länge, lääänge lekte lekar med sig själv på sina liveshower där hon utmanade sig själv att bli mer extrovert och därmed även en mer passande frontperson för bandet. Jag kan känna igen mig. Gillade det.
 
 
I fredags var jag med hälften av mitt fina London BIMM crew på The Slug i Fulham. Det var deras första gång där och jag hade redan i förväg varnat dom för att det var en medelmåttigt classy bar. Hade ändå trevligare än jag någonsin haft på The Slug förut. Det blev en jättefin kväll som jag hoppas kommer få göra om igen!
 
Lördagskvällen spenderades först på All Star Lanes Bowling någonstans i Shoreditch där vi firade en kompis som fyllde år. Bilden ovan är en suddig sak föreställande just den snubben när han blåste ut ljusen på sin tårta. Det var enda bilden jag tog den kvällen och den blev så här dålig för att jag är en blyg liten person som inte vågar ta kort och lägga sig i alltid.
 
Efter bowlingen blev det käk och tjôt innan vi drog vidare till Cargo. Vi var några som var tveksamma till det välkända stället; visst, inträdet var gratis innan klockan nio, men drinkarna var löjligt dyra. Vi som började med att vara så cyniska, vi var även dom av alla i vår grupp som stannade till stängningsdags och dansade i rökmaskinerna. Efteråt vandrade jag och Charlie runt på Liverpool Street och letade efter öppna ställen som erbjöd nattmat. Det blev en underbar kväll det med.
 
Just nu försöker jag få lite struktur i min lilla kladdbok med låttexter.