Emma

5 av mina senaste outfits
Fick höra att detta var ett populärt inlägg senast, så här kommer några suddiga outfit-bilder till.
Lång skjorta från Monki. Svarta culottes från Kappahl. Jacka från The Vintage Kilo Sale. Docs.
Ville mest bara visa er denna teddy bear coat från Missguided.
Blommig topp från Monki och mina nya gamla Levis från The Vintage Kilo Sale.
Kände mig väldigt jazzig i denna svarta turtleneck från Asos. Jeans från The Vintage Kilo Sale. Så kul att få komplimanger av kunder på jobbet; träffade en kvinna som hoppades att mina jeans gick att köpa där.
Har börjat älska att bära kläder i lager så här; är vanligen rädd för det mesta som får mig att se ännu bredare ut, men knyt din tröja i midjan eller stoppa den innanför byxorna så funkar allt! Orange turtleneck från Stradivarius, köpt genom Asos. Tshirt från Pull&Bear. Gillar hur den orangea tröjan innanför knyter ihop med den orangea texten i tshirten. Förresten, visste ni att tshirten uppfanns för singelmän som inte kunde sy knappar på sina egna skjortor?
En utläggning alla tjejer borde höra
"I don't understand this 'playing a relationship until you're bored'. I think pretending to like a girl and fall in love with her just so you can sleep with her is the most piss-weak thing in the entire world. If you have to pretend to fall in love with someone so they'll sleep with you, that means you could never make her cum, and that's fact."
Varning för fult språk... eller nånting? Det har nog knappt gått en vecka sedan jag upptäckte en av Abi Gibsons videor och började sträckkolla resten av dem. Här är en av mina favoriter so far.
Känner inte att jag behöver tillägga något till den här videon, jag ville bara dela den för att jag har tittat på den om och om igen och den får mig att må lite bättre varje gång. Hoppas du känner dig starkare och värdigare efter att du lyssnat på detta du med, för det är du. Tjejer kan leka tre. Att vara som "andra tjejer" är inte dåligt. Bråka inte med någon tjej över någon snubbe - han är inte värd det.
Veganska pannkakor, vintage Levis-jeans och halloween-pynt
Förra veckan var pumpkin spicen slut på mitt Starbucks, så efter lektionen en dag provade jag en mapel latte istället för det gamla vanliga.
Gott men ändå inte lika gott som pumpkin spice alltså.
Vädret fortsätter vara oberäkneligt.
Jag har äntligen skaffat återanvändbara frukt- och grönsakspåsar. Aldrig mera plastpåsar till mitt frukt och grönt! Från Amazon.
Jag har börjat bli helt badtokig. Tände till och med levande ljus senast.
Någon mer som kollar på nyaste säsongen av American Horror Story? Älskar hur det liksom "knyter ihop påsen".
Förresten, hur länge måste jag vänta efter att ha skaffat nya tatueringar innan jag kan ha dem under vatten en längre stund? Någon som vet? Vill dessutom kunna gå och träningssimma snart.
Ville inte chansa med tatueringarna än.
Försöker föralltid lära mig att embrace-a mitt naturliga ansikte.
I söndags var det lång kö utanför The Vintage Kilo Sale i Bethnal Green.
Mycket folk och mycket vintage, som alltid.
Typisk turistbild, fast jag inte är turist. Men jag tycker dom röda telefonkioskarna är fina ändå.
Mellis efter vintagen, på gamla fina Gallery Café.
Satt ute på baksidan i den friska luften. Det var ändå 18 grader varmt så jag svettades lite i min stickade tröja. Jag vill ha frost!
Försökte föreställa mig dom här ljusslingorna tända, kors och tvärs mot en mörk kvällshimmel.
Helt veganska pannkakor. Jag har varit sugen på pannkakor sååå länge, men det blir aldrig av att jag köper ingredienser.
Citron på pannkakor är en grej här i England. Jag har aldrig hört talas om det i Sverige, har ni? Gott i alla fall!
Snuvade Agnes på hennes selfies.
Vidare mot nästa äventyr.
Lunch på Zizzis, Westfield.
Hittade mig tre par byxor på The Vintage Kilo Sale. Jag har alltid varit rädd att vintage jeans inte ska passa mig, men jag knölade in mig i ett litet hopvikbart omklädningsrum. Från vänster; Levis, Authentic Loose Fit och sedan ett par gröna culottes som jag trodde var en kjol haha.
Jag vet att culottesen ser svarta ut på bild, men dom är gröna, lovar.
Hade på mig mina nya gamla Levis på jobbet igår.
Försökte få en bra bild på rumpan i jeansen, men det var lättare sagt än gjort.
Avslutar denna uppdatering med en spooky bild på mina små halloween-lampor från Asda. Ja, jag vet att jag börjar bli för hemmastadd i min student-flat share, men lite mys måste jag väl få ha? Svar; ja, ja det får jag.