Emma

Dalsländska präriens gudinna
Jag gav Ryanair en andra chans och flög med dem tillbaka hem i måndags. Från Stansted. Aldrig igen. Blir lika dyrt om inte dyrare än SAS eller vad som helst. Trettio pund för en väska på femton kilo. Dom har i alla fall ganska trevlig flygpersonal, fast när jag tänker efter så är det väl en nödvändighet att vara trevlig för att få jobb på alla flygplan. Jag kom till Stansted en timme tidigare än nödvändigt, vilket nog var tur; det tog två timmar att stå i kön till incheckningen, packa ur, packa om, stå i samma kö igen, packa om lite till, med tungt hjärta slänga lite grejer och slutligen gå till en dator för självincheckning. Jag har bokat Norwegian Airlines tillbaka till England den tionde april. Billigare, billigare, billigare. Fast runt sådana här högtider går ju priserna gärna upp förstås, oavsett vilket flygbolag en väljer.
 
Hittills har jag sovit fyra nätter i Sverige. Två av dom hemma - två här uppe i Tandsjöborg i norr. Vi kom fram efter lite mer än fem timmar i bilen i onsdags. Igår kom en av Jannes systrar, hennes man och deras två barn hit också. Vi spenderar dagarna med att åka snöskoter, grilla, pimpla fisk, pimpla vin, tända brasa och äta påskmat.
 
 
 
 
 
 
Och så kom vi äntligen iväg.
 
Och helt plötsligt lade jag ett filter på bilderna, för att snön var så bländande att jag inte såg mobilskärmen ordentligt, men nu i efterhand ser det ganska dumt ut haha.
 
 
 
 
 
 
Jag fick upp fyra okej-stora abborrar idag. Gillar den fina röda färgen på fiskfenorna. (Är så kluven när jag tänker på att vara djurvän men fiskar.)
 
Nu har vi kommit tillbaka till stugan. Värmer upp min frusna själ med en irish coffee. Kom ihåg: trippellager med sockar imorgon.