Emma

Räksmörgås XL och loppisfynd
Det har redan gått en vecka av min semester och jag känner lite ångest över att snart behöva åka tillbaka till stekheta London och börja jobba igen - även fast det är två veckor kvar här. Tiden går fort.
Vi har varit till Västeräng igen, badat och matat änderna - samma änder tillochmed. Jag tror dom känner igen mamma haha. Hon har alltid något gott med sig till dom.
Pannkakor på klipporna och bad var tionde minut. Det känns verkligen som att stekas om en ligger i solen för länge. Jag håller ju på att plöja igenom en bok just nu och då glömmer en ju lätt allt vad sol och solkräm heter.
Igår var jag och mamma på tur till Värmskog. Kön in till dom berömda räkmackorna var så här lång och fylldes på med människor hela tiden.
Vi tog ju så klart dom största mackorna som hette XL. Ja jag lovar, det är bröd under den där högen med räkor.
Mamma.
När ett bord nere vid vattnet blev ledigt så rusade vi självfallet dit och knyckte platsen.
Så härligt med denna utsikten. Och vädret var perfekt lagom mulet för en utflykt.
Innan vi begav oss hem så stannade vi till vid Johans Diversehandel, en loppis i en gammal skolbyggnad dit en bara kunde ta sig på slingriga grusvägar genom skogar och åkrar. Så mysigt och somrigt! Detta är vad vi fick med oss hem. En LP med mammas favorit John Farnham, en påse till mina återanvändbara tvättlappar (att ta bort smink med, ni vet), ett gammalt ställ till ett strykjärn, tre snurriga krokar (vi hade en till hemma redan) och ett perfekt brickband - mamma hade samma morgon sagt att hon ville ha ett och vips så fanns detta fina på loppisen!