Emma

Högtflygande helg
Goda nyheter! Min röst har återvänt! Jag får fortfarande helvetets hostattacker då och då, slem och annat äckelpäckel hemsöker min strupe och jag kan inte sjunga som vanligt riktigt än. Men jag är ändå hur lycklig som helst över att jag kan prata. Puh!
 
Helgen spenderade jag med några kompisar. Blev en och annan vända på The Oyster Room - also known as Spoons, så det är vad jag tänker kalla det i mina blogginlägg från och med nu, bara så ni vet, för jag är en lat människa som tycker att Spoons går snabbare att skriva samt att det låter mer stamkund och hemkärt... Vilket börjar stämma... Jag och Josefin är nog lite stammisar där nu vid det här laget... Eh, vart var jag? Jo, just det! Har även jammat lite, spelat poker osv osv. På lördagen var jag, Bobby, Meg och hennes kille Tom iväg till The O2 Arena borta i North Greenwich och käkade. Har aldrig varit där förr. Önskar att jag hade tagit fler bilder. Det var som ett enormt tält med en mindre stadsdel inuti. Biografer, palmer, butiker och resturanger trängdes under det kupolformade taket.
 
Efter en gigantisk kycklingsallad och ett par till synes hemmasnickrade pizzor drog vi iväg på en tur-och-retur med cable cars (en slags linbana) sisådär 80 meter över Themsens mörka vatten. Tänk er att sitta i en glasbubbla som hålls uppe med en stålvajer. Tänk er att känna varje vindpust som slår emot och får hela grunkan att gunga till. Fem minuter över till Royal Victoria och sedan tillbaka, hela tiden med utsikt över skyskraporna i Canary Wharf och OS-stadion i Stratford. Vi var tyvärr ute lite försent för att hinna se solen försvinna ner bakom Londons skyline.
 
 
Igår kväll, tisdag, var vi på en song circle på Broadway Bar & Grill där BIMMstudenter framförde sina egna låtar. Många riktigt bra och inspirerande grejer där!
 
 
Därefter drog vi vidare till Cock Tavern där vi blev glatt överraskade; vi hann nämligen dit precis i tid till att se Moses köra sitt set. Ja, samma BIMMband som spelade innan Jack Garratt på Freshers' Week. Värdelöst suddig bild, jag vet, men jag hade mer lust att lyssna istället för att fota.
 
 
Detta följdes av lite gitarrspel och Into The Wild hos Ben och Alex. Otrolig film. Fattar inte att jag inte sett den tidigare.
 
 
Idag var jag och Josefin en kort sväng i Putney. Åt frukost på River Café mitt emot Putney Bridge tube station och köpte en billig bok (en använd kopia av One Day skriven av David Nicholls) på det där mysiga lilla stället runt hörnet, där böcker är staplade över högt och lågt på alla lediga och ej lediga ytor. Ville ta massa bilder på tornen av litteratur där inne, men min mobil hade gett upp allt hopp om liv. Får visa er någon annan gång, för det är verkligen hur mysigt som helst!
 
Frukos i mitt hjärta.
 
Lånad bild, tagen av Josefin.